DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TUZLA, YANGIN BÖLGELERİ İÇİN TEK YÜREK OLDU

TUZLA’DA “YARALARIMIZI BİRLİKTE SARIYORUZ” KAMPANYASI BAŞLATILDI

Antalya’nın Manavgat İlçesinde Başlayan Orman Yangını Söndürme Çalışmaları Sekizinci Gününde de Sürüyor. Bu Kapsamda Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Tarafından Tuzla’da Başlatılan ‘Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz’ Yardım Kampanyası Çerçevesinde Toplanan Bağışlar, Manavgat’a Gönderilecek. Yardımlara Vatandaşların Yoğun Desteğinin Yanı Sıra Bir Azerbaycan Vatandaşının ‘Biz Kardeşiz’ Düşüncesiyle Yangın Bölgesine Yardım Göndermesi Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu.

Antalya’nın Manavgat İlçesinde Başlayan Orman Yangını Söndürme Çalışmaları Sekizinci Gününde de Sürüyor. Tuzla Belediyesi Yangının İlk Gününden İtibaren Gerek Yangının Kontrol Altına Alınma Çalışmalarına Gerekse de Bölgedeki Yaraları Sarmak İçin Çalışmalarını Sürdürüyor.  Bu Kapsamda Tuzla Kaymakamlığı Koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılayı Tuzla Şubesi İşbirliği İle Gönderilen Yardım Tırı Bölgeye Ulaştı. Ayrıca Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Tarafından ‘Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz’ Yardım Kampanyasına Vatandaşlardan da Yoğun Destek Geldi. Bağışçıların Destekleri İle Toplanan Islak Mendil, Şampuan, Diş Fırçası, Diş Macunu, Hijyen Pedi, Bebek Maması, El Sabunu, El Kremi, Havlu ve Kolonya, Kızılay Yardımı İle Bölgeye Ulaştırılacak. Kampanyaya Destek Veren Bir Azerbaycan Vatandaşı, “Ben Azerbaycanlıyım. Burada Yaşıyorum. Buraya Yardım Getirmeye Geldim. Biz Kardeşiz” Dedi.

TUZLA’DA YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllülerinden Tuğba Muslu,” Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Olarak, Bugüne Kadar İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında Olmaya Çalıştık. Dönem Dönem Yangın, Deprem Gibi Afet Durumlarında da Yine İlçemiz Dışında Olan Bütün Mağduriyetleri Gidermek İçin Birlik ve Dayanışma İçerisinde Olmaya Çalışıyoruz. Manavgat’tan Bizlere Acil Bir Yardım Talebi Geldi. Daha Önce Tuzla Belediyemiz Bir Yardım Tırı Göndermişti. Bizden İstenen Daha Özel İhtiyaç Malzemeleriydi. Biz de Tüm Gönüllülerimiz, İlçemizdeki Bütün Vatandaşlarımız İle Bir Dayanışma İçerisine Girip Hep Birlikte Bir Seferberlik Başlattık. Geri Dönüşler Çok İyi Oldu. Zaten Bizim Kadim Milletimiz, Bu Hassasiyeti Her Zaman Göstermiştir. Böyle Durumlarda Birlik ve Dayanışma İçerisinde Olmamız En Önemli Kültürel Özelliklerimizdendir. Gerçekten Yaşanan Büyük Bir Dram. Oradaki Bütün Ailelerimize Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz. Tüm Samimiyetimiz İle Tüm İçtenliğimiz İle Onların Yanında Olduğumuzu Bir Kez Daha Belirtmek İstiyoruz. Gönül Elleri Çarşısı Olarak Elimizden Geldiği Kadarıyla Hem Bedenen, Hem Maddi Hem de Manevi Olarak Desteklerimizi Belirtmek İstiyoruz. Bağışları, İlgileri İle Her Zaman Yanımızda Olan Gönüllülerimiz ve Bağışçılarımıza Çok Teşekkür Ediyoruz” Dedi.

 “BU ZOR SÜRECE BİR KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK”

Gönül Elleri Çarşısı’na Yardım Bağışında Bulunan Dursun Güngör,” Şu An Ülkemiz Zor Bir Süreçten Geçiyor. Biz de Bu Sürece Bir Katkıda Bulunmak İstedik. Karınca Kararınca Safımızı Belli Etmek Adına Getirdik. Elimizden Gelen Bu Kadar” Dedi. Bölgeye Yardım Malzemesi Gönderen Azerbaycan Vatandaşı İse,” Ben Azerbaycanlıyım. Burada Yaşıyorum. Buraya Yardım Getirmeye Geldim. Biz Kardeşiz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ZABITASI İLE TİLKİLERİN DOSTLUĞU GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

HIZLI YORUM YAP