DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA ZABITASI İLE TİLKİLERİN DOSTLUĞU GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

TUZLA’DA ZABITA MEMURLARI, HER AKŞAM YEMEKLERİNİ YAVRU TİLKİLERLE BÖLÜŞÜYOR

Tuzla’nın Akfırat Mahallesi’nin Süleymaniye Bulvarı Üzerinde Bölge Devriyesi Yaptıkları Sırada Yavru Tilkileri Fark Eden Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri, O Akşamki Yemeklerini Yavru Tilkiler İle Paylaştı. O Günden İtibaren, Her Akşam Devriye Sırasında Uğradıkları Yavru Tilkileri Besleyen Zabıta Memurları İle Tilkiler Arasında Özel Bir Bağ Oluştu. Yavru Tilkiler, Zabıta Memurlarının Geçeceği Saati Yol Kenarında Beklerken, Zabıta Memurları da Kendi Yemeklerini Yavru Tilkilere Elleriyle Yediriyorlar.

Tuzla’nın 17 Mahallesinde Gece Devriyesi Yapan Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri, Akfırat Mahallesi’nde Bulunan Süleymaniye Bulvarı’nda Devriye Attıkları Sırada Yol Kenarında Yavru Tilkileri Fark Ettiler. Kullandıkları Aracı Durdurarak Tilkilerinin Yanına Giden Zabıta Ekipleri, Yavru Tilkilerin Karınlarının Aç Olduğunu Görerek, O Akşamki Yemeklerinin İçerisinden Ekmek ve Çorbayı Yavru Tilkiler İle Paylaştı. Aynı Ekip, Bir Sonraki Gece Yine Aynı Bölgede Devriye Attıkları Sırada Aynı Yavru Tilkileri Yol Kenarında Gördüler.  Zabıta Ekipleri O Akşamki Yemeklerini de Yavru Tilkiler İle Bölüştüler. Daha Sonra Yavru Tilkiler İle Aralarında Özel Bir Bağ Oluşan Zabıta Memurları, Her Akşam Süleymaniye Bulvarı’ndan Geçerken, Yavru Tilkiler İle Karşılaşıyor ve Yemeklerini Paylaşıyorlar. Zabıta Ekipleri’nin Yavru Tilkileri Elleriyle Beslemeleri Cep Telefonu Kamerasına Saniye Saniye Yansıdı.

“TİLKİLER İLE ARAMIZDA DUYGUSAL BİR BAĞ OLMAYA BAŞLADI”

Yavru Tilkileri Besleyen Zabıta Ekipleri’nin İçerisinde Bulunan Ünsal Aras,” Bir Gece Bölge Devriyesi Gezerken, Köpeğe Benzeyen Yavrular Gördük. Aracımızı Sağa Çektik. Yaklaştığımızda Tilki Olduklarını Gördük ve Acıktıklarını Fark Ettik. Bizim de Kendimize Ait Olan Yemek Parçalarını Tilkiler İle Paylaştık. Aramızda Duygusal Bir Bağ Olmaya Başladı. Bu Sebepten Dolayı Belli Bir Saatte Bakıyoruz Buralarda Sanki Bizden Yemek Bekler Gibi Bizi Bekliyorlar. Artık Elimizden Geldiğince Yanımızda Fazla Yemek Getirmeye Çalışıyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN MANAVGAT’A YARDIM TIRLARI VE SU TANKERLERİ YOLA ÇIKTI

HIZLI YORUM YAP