DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA YATIRIMCILAR İÇİN CAZİBE MERKEZİ

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, “TUZLA’DA YAPILAN HER YATIRIM ÜLKEMİZİN KAZANCIDIR”

İstanbul’da Bulunan 8 Organize Sanayi Bölgesi’nden 5’ine Ev Sahipliği Yapan Tuzla İlçesi, Yeni Yatırımcıların Cazibe Merkezi Olmaya Devam Ediyor. Bu Kapsamda Mimar Sinan Mahallesi Emiroğlu Caddesi Üzerinde Bir Börek Merkezinin de Açılışı Gerçekleştirdi.

İstanbul’da Bulunan 8 Organize Sanayiden 5’ine Ev Sahipliği Yapan Tuzla İlçesi, Yeni Yatırımcıların Cazibe Merkezi Olmaya Devam Ediyor. Bu Kapsamda Mimar Sinan Mahallesi’ne Yeni Bir İşletme Daha Açıldı. Bu Kapsamda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Emiroğlu Caddesi Üzerinde Bulunan Bir Börek Merkezinin Açılışına Katıldı. Yapılan Duanın Ardından Kurdele Kesen Başkan Yazıcı, Yeni Açılan Börek Merkezinin İçerisini Gezdi ve Börek Yapımı Hakkında Bilgi Aldı. Açılış Sonrası Emiroğlu Caddesi Üzerinde Bulunan Esnaflara Hayırlı İşler Dileyerek, Kısa Süre Sohbet Etti

“EN UFAK İŞ YERİNİN İSTİHDAM DESTEĞİ SAĞLAMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Tuzla’da Açılan En Ufak Bir İş Yerinin Bile İstihdam Desteği Açısından Çok Önemli Olduğunu Vurgulayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla’da Açılan Her Yatırım İçin Her Zaman Tuzla’nın Kazancı Diyoruz. İstanbul’un ve Ülkemizin Kazancı Diyoruz. En Ufak İşyerinin Bile Birkaç Tane İstihdam Desteğinin Olması, Ekonomik Katma Değer Oluşturması Bizim İçin Önemlidir. Bu Dönemlerde Açılan Her İş Yerinin Açılan Her İş Yeri İle Birlikte Ticaret Hayatına Katılan Her Kişinin Bizim İçin Çok Kıymetli Olduğunu Özellikle de İfade Etmek İstiyorum. Şahsım ve Tuzla Halkım Adına Hayırlı Uğurlu ve Mübarek Olmasını Rabbimden Diliyorum. Hayırlı Bol Kazançlar Diliyorum” Dedi. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SANATÇI ASLI HÜNELDEN GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NA ZİYARET

HIZLI YORUM YAP