DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA YAYLA SAMSUNLULAR DERNEK BAŞKANI ‘CEMİL DORUK’ GÜVEN TAZELEDİ

Tuzla Yayla Samsunlular Derneği 7.Olağan Kongresi Son Yılların En Yoğun Delege ve Üye Katımıyla Gerçekleşti. Tüm Delegelerin Oylarını Alan Mevcut Başkan Cemil Doruk Güven Tazeledi.

Tuzla Yayla Samsunlu 7.Olağan Genel Kurulu Dernek Merkezinde Yapıldı. Delegelerin Tümünün Desteğini Alan Cemil Doruk Tek Listeyle ve Yoğun Katılımla Gerçekleşen Kongrede Yeniden Başkan Seçilerek Güven Tazeledi.

Tuzlalıların Yakından ve Beyefendi Kişiliğiyle Tanınan Gökhan Can’ın Divan Başkanı, Emrullah Çetin ve Bilgin Baydı da Üye Olarak Seçildi. Divan Heyeti Oluştuktan Sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması İle Başlayan Genel Kurulda Faaliyet, Hesap ve Denetleme Kurulu Raporları Okunarak İbrası Yapıldı. Yapılan İbra Sonunda Faaliyet, Hesap ve Denetleme Kurulu Raporları Oy Birliği İle Kabul Edildi. Tüzük Değişiklik Talebi de Genel Kurul Tarafından Kabul Edildi.

Dernek Merkezinde Yapılan Olağan Kongreye, SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel ve Yönetimi, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Cemil İmamoğlu, Kartal Samsunlular Dernek Başkanı Kenan Yılmaz, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı Osman Aydın ve Esra Güneş, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Bilal Çalışıcı, MHP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu, CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Şefik Özdemir,  Aydıntepe Samsunlular Dernek Başkanı Maksut Karaca, Kadın Kolları Başkanı Havva Ayyıldız ve Yönetimi, Delegeler ve Çok Sayıda Dernek Üyesi Katıldı.

Yayla Samsunlular Dernek Başkanı Cemil Doruk Yaptığı Konuşmada Mübarek Berat Gecenizi Tebrik Ediyorum Sözleriyle Başladığı Konuşmasından Genel Kurulumuza Katılan Tüm Misafirlere Teşekkür Ediyorum. Genel Kurulumuz Memleketimize Tuzlamıza Hayırlara Vesile Olsun İfadelerini Kullanırken Yoğun Katılıma Ayrıca Teşekkür Etti.

Pandemi Nedeniyle Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Olarak Bir Takım Planlarımız Vardı 1 Yıldır Yaşananları Biliyoruz. Rabbim Bir An Önce Ülkemizi Böyle Salgınlardan Korusun. Genel Kurulumuz Samsunlular Arasındaki Birlik ve Dayanışmayı Sağlayacaktır. Hedeflerimiz Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla, Güzel Samsun’umuzu Tanıtmak, Eğitim, Spor, Kültür ve Sanat Aktivitelerine Kadar Pek Çok Alanda Samsun’a ve Samsunlulara Hizmet Etmektir. Bu Amaç Doğrultusunda Samsun İçin Birlik ve Beraberlik İçinde Olacağımız Temennisi İle Hepinizi Bir Kez Daha Saygıyla Selamlıyorum İfadelerini Kullandı.

TUZLA YAYLA SAMSUNLULAR DERNEĞİN YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLER OLUŞTU;

ASİL

CEMİL DORUK (BAŞKAN)

BİLGİN BAYDI

BİLAL ÇALIŞICI

MUSTAFA AKTAŞ

KADİR AKTAŞ

MÜKERREM MISIRLI

YÜCEL YILMAZ

YÖNETİM YEDEK ÜYELER

NEVZAT YIĞMAN

MEKKİ MISIRLI

FAZLI YILMAZ

MUZAFFER YILMAZ

EMRAH BAYDI

İSA AKTAŞ

EYÜP DAĞDELEN

DENETLEME KURULU ASİL

CEVDET ERKUL

EMRULLAH ÇETİN

BAYRAM DAĞDELEN

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

MURAT MAYUK

HASAN ÇALIŞICI

SÖNMEZ DORUK

KADIN KOLLARI

HAVA AYYILDIZ (BAŞKAN )

GÜLHATUN MISIRLI

FİLİZ TOPRAK

BAHAR TOKUR

FATMA AYYILDIZ NURAN

MURADİYE DÜZ

DERYA YAŞ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KAS-DER TUZLA ŞUBESİNDE ‘MUAMMER KIZIL’ DÖNEMİ BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP