DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA’DA AK SULTANLAR DR.TUĞBA ARSLANOĞLU KARAKAYA EMANET

AK Parti Tuzla’da Kadın Kolları Eski Başkanı Görevine Devam Etmeyecek Olmasından Dolayı Boşalan Kadın Kolları Başkanlığına Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya Atandı. 

AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanın Meclis Üyesi Olmasının Ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na Dr.Tuğba Arslanaoğlu Karakaya Atandı. Yıllardır Eğitmen Olarak Üniversitelerde Eğitim Veren Uzun Süredir AK Partinin Çeşitli Kademelerinde Görev Alan Karakaya Mülakatlar Sonucunda AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Oldu. 

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan’ın Yapılan Müzakereler Sonucunda Genel Merkeze Gönderilen Evrakların İncelenmesinin Ardından AK Parti Genel Merkezine Çağırılan Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam İle Yapılan Görüşmelerin Ardından AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Olarak Atandı. Dün Geldiği AK Parti Tuzla Teşkilatında Görevi Devralan Karakaya Hızla Çalışmalarına Başladı.

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Görevin Verilmesinin Ardından Sosyal Medya Hesaplarından Memnuniyet İfadelerini Paylaşanlar ve Teşkilat İçerisinde de Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya Atanması Memnuniyetle Karşılandı.

AK PARTİ TUZLA KADIN KOLLARI BAŞKANI DR.TUĞBA ARSLANOĞLU KARAKAYA KİMDİR?

1975 Yılında İstanbul Doğumlu Tuğba Arslanoğlu Karakaya Lisans Eğitimini Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde, İlk Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Muhasebe Finansman Yönetimi Bölümünde, İkinci Yüksek Lisans Eğitimini Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde ve Doktora Eğitimini Beykent Üniversitesi İşletme Yönetiminde Tamamladı. ABD / Florida Nova Southeastern Üniversitesinde Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Yüksek Lisans Programlarına Katıldı.

1998 Yılında Bankacılık İle Başladığı İş Hayatına Bir İlaç Firmasında Sırasıyla Finans Müdürü, Mali ve İdari İşler Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olarak Devam Etti. 2007 Yılında Kendi Eğitim Organizasyon ve Danışmanlık Firmasını Kurdu. 2009-2012 Yılları Arasında Bahçeşehir Üniversitesinde Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı ve Mesleki Teknik Eğitimi Geliştirme Merkezi Başkan Yardımcılığı Görevlerinin Yanısıra Öğretim Görevlisi Olarak Görev Yaptı. Halihazırda Kendi Şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı ve Aile Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı Görevlerini Birlikte Yürütmektedir.

AK Partiye 2011 Yılında Üye Oldu ve Gönüllü Çalışmalarında Yer Aldı. 2018 Yılından Beri Tepeören Mahallesi Yerel Yönetimler Başkanı Görevini Yürüttü. Aynı Zamanda Tuzla Belediyesi Kent Konseyinde Okul Aile Birliği Çalışma Grubu Başkanı Olarak Görev Yapmaktadır.

Evli Olan Karakaya, Yaklaşık 15 Yıldır Tuzla da İkamet Etmektedir.

hd porno izle

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’DA İŞİN ÖZÜ AV.TALHA TAYFUR SÖZÜ

HIZLI YORUM YAP