DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLADA AYDINLI MAHALLESİ EVET DİYOR YA SİZ?

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Referandum Çalışmaları Kapsamında Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Mahalle Yönetimiyle Birlikte Aydınlı Esnafıyla Biraraya Geldi. Esnaflara Referandumun Önemini Anlatan Başkan Demirci Bugüne Kadar İnanmadığı Hiç Bir Şeye EVET Demediğini Belirterek Referandumda Sandıktan Güçlü Bir ‘EVET’ Çıkmasının Güçlü Türkiye’nin Önünü Açacağını Söyledi.


‘GEÇMİŞİ EN İYİ ESNAFIMIZ BİLİR’

Aydınlı Mahallesi Nişancı Mehmet Paşa Cami Cemiyetiyle İlk Önce Sabah Namazı Sonrasında Kahvaltıda Buluşan Başkan Demirci Kahvaltının Ardından Esnafları Ziyaret Ederek Mevcut Sistemin Acılarını Olumsuzluklarını Geçmişte Belki de En Yakından Esnafımız Hissetti. Sizler İçin Ekonomi Ne Kadar Güçlü ve İstikrarlı Olursa İşleriniz de O Kadar İyi Oluyor. Dolayısıyla Mevcut Sistem Krize Oldukça Müsait. Bunun Örneklerini Geçmiş Yıllarda Defalarca Tecrübe Ettik. Bugün Çok Şükür Cumhurbaşkanımız Var ve İstikrarlı Bir AK Parti Hükümeti Var. Ancak Yarın Yeniden Geçmişe Dönmeyeceğimizin Garantisi Yok.

VATANDAŞLARDAN EVET OYU İSTİYORLAR

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Yaptıkları Sohbetlerde Aydınlı Esnaflarının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi İle İlgili Sorularını Yanıtladı. Öte Yandan Referandum Gezilerini Sürdüren Başkan Demirci Vatandaşlardan EVET Oyu’nun Çok Önemli Olduğunu İfade Ederek Bir Oyunuzla Koalisyon Dönemlerini Bitireceksiniz Bir Oyunuzla Darbeleri Bitireceksiniz Bir Oyunuzla YENİ BİR TÜRKİYE İçin Karar Vereceksiniz Dedi.


Başkan Demirci Tüm Vatandaşlarımızın Kararına Saygımız Sonsuz Sadece EVET Oylarının Ülkemizin Daha İyi Yerlere Getireceğine İnanıyoruz MESELE SİYASET DEĞİL,MESELE MEMLEKET MESELESİ Bunun İçin Kararınız Net Oyunuz EVET Olsun Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PROF.DR.YASİN AKTAY TUZLA’DA KONFERANS VERDİ

HIZLI YORUM YAP