DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA’DA CUMHUR İTTİFAKI RÜZGÂRI

ASLAN BAŞKAN: SELAHATTİN DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR, OSMAN KAVALA SOROSÇU'DUR.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Yeniden İkinci Kez Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Gösterilen Dr.Şadi Yazıcı Günün İkinci Ziyaretini MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetimine Gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Binasında İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Tarafından Karşılanan Başkan Yazıcı, İl Yöneticileri Tamer Çakıroğlu ve Suat Altunkaynak, MHP Tuzla Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Gündoğdu Çok Sayıda Partili ve Asenalarla Bir Araya Geldi. Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı’ya AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, SKM Başkanı Tülay Kalav, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve Meclis Üyeleri Eşlik Etti.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Hoş Geldiniz Sefalar Getirdiniz Sözleriyle Başladığı Açılış Konuşmasında, Kıymetli Dava Arkadaşlarım İç ve Dış İhanet Cephesinin Faal Olduğunu Bilmeyeniniz Yoktur. Bundan Bir Hafta Önce Kınalı Kuzularımızı Mehmetçiklerimizi Kara Toprağa Verdik. Rabbim Tüm Şehitlerin Şehadetlerini Kabul Etsin Mekanlarını Cennet Eylesin. Bu Vatanı, Bu Milleti, Bu Devleti Canımız Pahasına Savunamazsak, Dahası Şirret Oyunlarınıza Karşı Sessiz ve Seyirci Kalırsak Yastığımız Mezar Taşı, Yorganımız Kan Olsun, Duruşumuzdan Ödün Verirsek Namus Bize Ar Olsun.

Değerli Ailem Sizlerin de Gördüğü Gibi Muhalefet Partisi Değişim Değişim Dediler Giden Ne Kadar İhanetçi Varsa Ne Kadar Sarosçu Varsa Selam Söyledi. Gelende İhanetçilere ve Selahattin Demirtaş’a Selam Söyledi, Selam Gönderdi. Biz Ülkücülerde Biz Milliyetçi Hareket Partisi Mensupları da Diyoruz Ki Selahattin Demirtaş Teröristtir, Osman Kavala Sorosçu’dur Diyoruz.

Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim Diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin Liderliğinde Tuzla Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden Dört Gün Sonra Yeniden Saha İndik. İstanbullularla ve Tuzlalı Hemşehrilerimizle Buluştuk, Sohbet Ettik, Onların Dertleriyle Dertlendik, Bir Takım Sorunlarını Kendi İmkanlarımızla Çözmeye Çalıştık. İstanbul’u Chp’nin Elinden, Sözde Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Vaadine Kanıp Şehirlerini Yüz Üstü Bırakıp Şehir Şehir Gezenlerin Elinden Kurtarmak İçin Cumhur İttifakı Olarak 31 Mart’ta, İstanbul’u Murat Kurumla ‘Murad’ına Kavuşturmak Bize Vatan Borcu Fetih Namusudur.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım Bizim Tuzla’ya Sevdamız Var, Biz Tuzlalılara Sözümüz Var, Bizim Tuzlalı Hemşerilerimize Aşk İle Bakan Gözlerimiz Var.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Teşrifleriyle Tuzla Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı Beyefendiyle Bu Sözleri Yerine Getireceğimize İnancımız Tamdır. Kendisine Güvenimiz Tamdır. Tuzla’yı Daha da Şahlandıracağına İnancımız Tamamen Vardır. Aldığınız Her Kararının Her Sözün Arkasındayız Yanınızdayız Yolunuz Bahtınız Açık Olsun.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla Teşkilatı Olarak Gece Gündüz Çalışarak Tüm Dava Arkadaşlarımızla Beraber Zaten Sahadayız Çalışıyoruz. Bu Saatten Sonra Sandıkları Cumhur İttifakı Oylarıyla Patlatacağız İfadelerini Kullandı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI’YA AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

HIZLI YORUM YAP