DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DA MHP’DEN AK PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CUMHUR İTTİFAKI TUZLA’DA GÜÇLENEREK DEVAM EDİYOR

Yaklaşık İki Hafta Önce Gerçekleştirilen AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongresinde Delegelerin Oylarıyla İlçe Başkanlığına Seçilen Av.Talha Tayfur’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer Başkanlığında AK Parti’ye Ziyaret Gerçekleştirerek Hayırlı Olsun Temennisinde Bulundular.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığında İlçe Başkanın Makamında Bir Araya Gelen İki Partinin Yetkilileri Bir Süre Tuzla İle İlgili Sohbet Etme Fırsatı da Buldular.

Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur  “Gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan İlçe Kongremizde Bizleri Yalnız Bırakmayan ve Bugün de Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunan Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin Değerli Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’e ve Yönetim Kurulu Üyelerini Misafir Etmekten Büyük Mutluluk Duyduk. Birlik Beraberlik İçerisinde Ortak Kaygımız Tuzla’mıza ve Ülkemize Hizmet Etmeye Devam Edeceğimiz MHP’nin İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve Yönetim Kurulu Üyelerine Nazik Ziyaretleri İçin Teşekkür Ediyorum.” Dedi.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer İse Ziyaretle İlgili Olarak Yaptığı Açıklamasında Şunları Kaydetti. ”AK Tuzla İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongresinde Delegelerin Oylarıyla Seçilen AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Beyi Teşkilat Mensuplarımızla Ziyaret Ettik. Sayın Başkanı ve Yönetimini Tebrik Ediyor, Başarılar Diliyorum. Cumhur İttifakı Olarak Tuzla İçin Elimizden Gelenin Fazlasını Yapmaya Her Zaman Hazırız. Rabbim Dirliğimizi ve Beraberliğimizi Bozmasın.” İfadelerini Kullandı.

Doğruer’in Ziyaretinde İlçe Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Volkan Beşiroğlu ve Kadın Kolları Başkanı Münevver Esma Bayramoğlu da Eşlik Etti.

Ziyaretin Sonunda MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’a Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Birlikte Olan Tabloyu Hediye Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP TUZLA’DA NELER OLUYOR!

HIZLI YORUM YAP