DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA’DAN 1 TIR YARDIM ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK ANISINA CİDERES BÖLGESİNE YOLLANDI

Tuzla Kızılay’ın Başlattığı Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesinin İşbirliğiyle Şehit Teğmen Ahmet Çıtak Anısına; Hatay ve Suriye’de Afrin Cinderes Bölgesindeki Mağdurlar İçin Bağışçıların Destekleriyle Yatak, Süt ve Hijyen Malzemesinin Bulunduğu 1 Tır Toplamda 164.Yardım Tırını Tuzla Kaymakamlık Önünden Dualarla Gönderildi.

https://youtu.be/n5vprOXICME

Tuzla Kızılay, Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kaymakamlığının Koordinasyonu İle Birlikte Tüm Yardım Kuruluşları ve Bağışçıların Destekleriyle Yeni Bir Tırı Yolculuğunda Toplanan Protokol Adına Bir Bilgilendirme Yapan Tuzla Kızılay Şube Başkanvekili Dr.Mehmet Metin Hatay ve Suriye’de Afrin Cinderes Bölgesindeki Mağdurlar İçin Bağışçıların Destekleriyle Yatak, Süt ve Hijyen Malzemelerinden Oluşan Tırımızı Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kızılay İşbirliğiyle Gönderiyoruz Bu Tırımızı da 1994 Yılında Cudi Dağı Bölgesinde Beraber Omuz Omuza Olan İki Arkadaşınında Burada Olduğu Şehit Teğmen Ahmet Çıtak Anısına Düzenlediklerini Maddi ve Manevi Emekleri Olan Tüm Ekibe Teşekkür Ediyoruz Bilgilendirmesinde Bulundu.

Suriye’deki Yoksulluğa ve Çaresizliğe Dikkat Çeken Tuzla Kaymakamı Ali Akça, “Tuzla Kızılayı’nın Paylaşım ve Yardımlaşmada Sergilediği Değerli Çalışmalarına Güzel Bir Örneğe Şahit Oluyoruz. Geçtiğimiz Günlerde Bir Şehidimizin Anısına Bir Tırımızı Yollamıştık, Bugün de Yine Ahmet Çıtak Şehidimizin Anısına, Hatırasına Yönelik Olarak Onun Adını Taşıyan Yardım Tırını Yola Çıkarıyoruz. Şehit ve Gazilik Kavramları Bizler İçin Çok Değerli, Şehit Kavramını Duyduğumuzda İstiklal Marşı’mızın Yazarı Mehmet Akif Ersoy’un, Çanakkale Şehitlerine Yazmış Olduğu O Muhteşem Şiiri de Hatırlıyoruz.”

“O HİLAL UĞRUNA BATAN GÜNEŞLERİN ANISINA”

Tuzla Kaymakamı Ali Akça; “O Hilal Uğruna Batan Güneşlerin Anısına, Bu Tırımızı Yola Çıkartıyoruz. Tabi Kızılayımızın, Tuzla Belediyemizin Gayretlerini de Takdir Etmek Gerekiyor. Emeği Geçen Tüm Kardeşlerime Teşekkür Ediyor, Hayırlı ve Uğurlu Olsun Diyorum.” Dedi.

genç kız pornosu izle

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA AK SULTANLAR DR.TUĞBA ARSLANOĞLU KARAKAYA EMANET

HIZLI YORUM YAP