DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’DAN ANADOLU’YA KÜLTÜRLER BULUŞMASI’NIN FİNALİNİ BİTLİSLİLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması 17 Şubat 2017 Cuma Günü Nevşehirliler Gecesi İle Başladı, 9 Nisan 2017 Pazar Günü Bitlisliler Gecesi İle Sona Erdi. 22 Hemşehri Derneği, Rumeli Ve Anadolu’nun Zengin Kültürünü Birlik Ve Beraberlik İçinde Yaşattı. Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nın Finaline AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ve Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Tuzla Ve Çevresinde Yaşayan Bitlisliler Katıldı. Programda Bitlis’in Tanıtım Filmi Sinevizyon Eşliğinde Gösterildi. Halk Oyunları Ekibinin Gösterisi İzleyenlerin Beğenisini Topladı. Bitlisliler, Yöresel Sanatçıların Şarkıları Ve Türküleri Eşliğinde Eğlendi. Bitlis Yemekleri, Hemşehrilerin Damaklarına Hitap Etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bitlisliler’le Birlikte Halay Çekti.

BAŞKAN YAZICI TUZLAMIZ’A ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPTI

Gecede Bitlis Derneği Yönetim Kurulu Adına Konuşan Cesim Keleş, “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzlamız’a Çok Büyük Hizmetleri Ve Halkımıza Yararlı Faaliyetleri Olmuştur. Özellikle Bitlis’i Çok İyi Bilir. İlçe İlçe, Hatta Köyleri Bile Gezmiştir. Derneğimize De Gereken Yardımı Yapmış Ve Yapmaya Da Devam Ediyor. Kendisine Yönetim Kurulu Adına, Sizlerin Adına, Bitlisliler Adına Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi.

BAŞKAN YAZICI: BİZ BİRLİKTE OLDUĞUMUZ SÜRECE GELECEK GÜNLER GÜZEL OLACAK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gecede Yaptığı Konuşmada Birlik Ve Beraberliğin Önemini Vurguladı. Başkan Yazıcı, “Yöresel Gecelerin Son Programını Bu Akşam Gerçekleştiriyoruz Ama Her Yıl Olduğu Devamını Mutlaka Yapacağız. Bu Birliktelik Bizim İçin Çok Önemli. Biz Birlikte Olduğumuz Sürece Güzel Gelecek Günler Güzel Olacak. Birlik Ve Beraberliğimiz İçin, Gelecekte Hep Beraber Daha Güzel Günler Yaşamak İçin Birbirimizi Daha Çok Sevmek Zorundayız. Allah Bunu Bozmaya Çalışanlara Fırsat Vermesin” Şeklinde Konuştu.

DEMİRÖZ, BAŞKAN YAZICI’YI TEBRİK ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Bitlisliler Gecesi’nde Hemşehrileri İle Bir Araya Gelmekten Mutlu Olduğunu Belirtti. Demiröz, “Sayın Başkanım, Hemşehrilerim Sizi Çok Seviyor. Daha Çok Buralarda Görmek İstiyor. Allah Daha İyi Yerlerde Göstersin. Sizi Tebrik Ediyorum. Onlar Adına Çok Çok Teşekkür Ediyorum. Sağ Olun, Var Olun” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel, Bitlisliler Adına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’e Tablo Hediye Etti. Bitlisliler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Üzerinde Fotoğrafı Bulunan Tablo Hediye Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ’NİN 2016 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

HIZLI YORUM YAP