DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DAN ÇOK SAYIDA KATILIMLA RIDVAN OYAR GÖZYAŞLARIYLA SONSUZLUĞA UĞURLANDI

6 Aydır Yakalandığı Akciğer Rahatsızlığıyla Mücadele Eden Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar (49), Cuma Günü İstanbul’da Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti. Oyar’ın Cenazesi Dün Abana İlçesine Getirildi. İkindi Namazının Ardından Kılınan Cenaze Namazına Kastamonu Vali Vekili Yaşar Karadeniz Kastamonu Milletvekilleri Murat Demir ve Metin Çelik Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Kastamonu İlçeleri Belediye Başkanlarının Tamamı Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay Ve Yönetim Kurulu İle İlçe Başkanları AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydın ve Tuncay Şenol Meclis Üyesi Yakup Yılmaz Kas-Der Tuzla Şube Başkanı Hasan Elbuz ve Yönetimi Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın İle İlçe ve İl Dışından Bir Çok Kişi Katıldı.

Kastamonu Milletvekili Murat Demir Konuşmak İçin Çıktığı Kürsüde Ağlamaktan Uzun Süre Konuşamadı. Gözyaşlarına Boğulan Milletvekili Demir Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar İle Anılarını Paylaştığı Duygusal Bir Konuşma Yaptı. Milletvekili Metin Çelik ve Vali Yaşar Karadeniz Duygu Yüklü Konuşma Gerçekleştirdi. Cenaze Namazına Katılanlar Rıdvan Oyar’ı Gözyaşları Arasında Uğurladı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Gazetemize Dönüş Yolunda Yaptığı Açıklamalarda Çok Üzgünüz Değerli Dostumuz Merhum Rıdvan Oyar Başkanımıza ALLAH’tan Rahmet Tüm Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı Diliyorum Açıklamalarında Bulundu.

Merhum Rıdvan Oyar’ın Cenazesi Abanalı Şehit Ömer Şenel’in Bulunduğu Abana Şehitliğine Gözyaşları Arasında Defnedildi

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ DE SIÇRAMA DÖNEMİ ERDOĞAN İLE BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP