DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’NIN TAM KADRO KATILDIĞI MECLİS ÜYELERİ İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME KAMPI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

TALHA TAYFUR VE ŞADİ YAZICI, MECLİS ÜYELERİ SÜREKLİ HASBİHAL ETTİ

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “2023 Haziran Seçimleri, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye ve Bizlerin Önüne Koyduğu Hedefleri Taçlandıracağımız Bir Seçim Olacaktır”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2023 Haziran Seçimlerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye ve Önlerine Koyduğu Hedefleri Taçlandıracakları Bir Seçim Olacağını Söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Kampı, Kızılcahamam’da Gerçekleşti. 3 Gün Süren Kampın Açılışı Programında Konuşan Kabaktepe, “Her Seçim Önemlidir.” Ve Peşinden “Bu Seçim Daha Önemlidir.” Cümlesini Hep Duyduklarını, Siyasi Tarihte de Hayati Öneme Sahip Seçimlere Şahitlik Ettiklerini Aktardı.

Bazı Seçimlerin Birtakım Süreçleri Başlattığı Veya Bazı Süreçleri Bitirdiğini Belirten Kabaktepe, Şu Değerlendirmede Bulundu:

“İşte 2002 Yılında Ak Parti’mizin İlk Sınavında Birçoğumuzun Emeğiyle Gerçekleşen Zafer ve Bu Zaferimizle Sonuçlanan Seçimler, Sadece Bir Seçim Olmanın Ötesinde Efsaneleşen Bir Üst Sürecin Adımı Olmuştur. 2022 Yılına Kadar Gerçekleşen Birçok Seçimle İlgili Aynı İfadeyi Kullanmak Mümkün. 2011 Seçimlerini de Böyle Okuyabiliriz. Bu İki Seçimin de Diğerlerinin de Hem Siyaset Sahnesine Çıkardığı Aktörler Açısından Hem Kurumsal Dönüşümler Bağlamında Siyasi Tarihimizde ve Milletimizin Hayatında Ciddi Bir Öneme Sahip Olduğu Herkes Tarafından Bilinmektedir, Biz de Bunu Müşahede Ediyoruz. Bu Seçimler, Seçim Olmanın Çok Ötesinde Yeni Dönemlerin Başlangıcını Yahut Var Olan Dönemlerin Kritik Eşiğini İfade Etmektedir.”

“Milletin Aşkını Sinesinde Taşıyanlar, Türkiye Sevdalıları, Bu Memleketin Hizmetkarları” Olarak Tüm Kadroları ve Gönül Verenleriyle Bu Kadar Hayati Öneme Sahip, Kritik Bir Seçim Sürecine Hazırlandıklarına Dikkati Çeken Kabaktepe, “İnanıyorum Ki Bu Tarihi 2023 Haziran Seçimleri, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye ve Bizlerin Önüne Koyduğu Hedefleri Taçlandıracağımız Bir Seçim Olacaktır. 2023, 2053, 2071 Vizyonumuzu Taşıyacağımız Bir Seçim Olacaktır. Milletimizle Kucaklaşıp Gücümüze Güç Katacağımız Yeni Bir Başlangıç Olacaktır. Bu Seçim Önümüze Kurulan Ekonomik ve Küresel Tuzakların Bir Daha Karşımıza Çıkmamak Üzere Toprağa Gömüleceği Bir Seçim Olacaktır.” Diye Konuştu.

“2023 SEÇİMLERİNDE DAHA YÜKSEK OY ORANINA ULAŞACAĞIZ”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, İstanbul’un Algılarla Yönetilemeyecek Kadar Kıymetli Bir Şehir Olduğunu Vurgulayarak, “Çünkü İstanbul Uyuyan Değil, Yaşayan Bir Şehirdir. Her Şehrin Bir Hayatı, Bir Hayatiyeti Var. Siz Şehrin Bu Gerçeklerinden, Hakikatlerinden Koparak Makam Ve Koltuk Sevdasıyla, İkbal ve İtibar Kaygısıyla, Ütopik Hedeflerle, Komik Hayallerle Bir Yerlere Çıkmak İçin Canım İstanbul’umuzu Merdiven Siyasetine Peşkeş Çekerseniz, İstanbullular İlk Fırsatta Size Verdiği Emaneti Geri Alır ve Kafanızın Üzerine de Çakılırsınız.” İfadelerini Kullandı.

Yerel Yönetimlerde, Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerinin Bugüne Kadar Hem Bulundukları İlçelerde İz Bırakmayı Hem de Bu İzi Hakikate Dayalı Bir Şekilde Oy Oranına Yansıtmayı Başarabildiklerine İşaret Eden Kabaktepe, Şunları Kaydetti:

“Umut Ediyorum Ki Bundan Sonra da Daha İyi Hizmetler Yapacak ve 2023 Seçimlerinde Daha Yüksek Oy Oranına Ulaşacağız. Bunun İçin Her Zamankinden Daha Fazla Vatandaşlarımızla İstanbullu Hemşehrilerimizle İç İçe Olmak Durumundayız. Üreten, Geliştiren, Uygulayan ve Halkla Her Zaman Beraber Olan Belediyecilik Anlayışımızı Daha Yüksek Bir Tempoyla, 2023 Seçimlerine Olumlu Tesir Edecek Şekilde Artırmak ve Göstermek Zorundayız. Çünkü Bizim Ahdimiz Var. Milletimiz Adına Milletimiz İçin Milletimizle Birlikte Kimsenin Kaybetmeyeceği Bir Şekilde Kazanacağız.”

Kamp Programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İstanbul Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Malik Ejder Batur, Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yerel Yönetimler Birimi Başkanları İle Tuzla Belediye Meclis Üyeleri Tam Kadro Katılırken, Diğer İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İBB ve İlçe Meclis Üyeleri de Katıldığı Görüldü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NEREDE KALMIŞTIK

HIZLI YORUM YAP