DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • ATAŞ; KİMSE FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞMASIN TÜRKİYE GİBİ TUZLA’DA BAŞARILI OLMUŞ TEŞKİLATIMIZDIR

ATAŞ; KİMSE FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞMASIN TÜRKİYE GİBİ TUZLA’DA BAŞARILI OLMUŞ TEŞKİLATIMIZDIR

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından 5.Dönem 15. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Coşkuyla Gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Tuzla SKM Başkanı Erdoğan Aydın Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Meclis Üyeleri Mahalle Başkanları ve Yönetimleri İle 3 Kademe İlçe Teşkilatı Katıldı.

5.Dönem 15. İlçe Danışma Meclisi Toplantının Açılış Konuşmasını Gerçekleştiren Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Teşkilat Olarak Referandum da % 50.66 Oy Oranıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemine Destek Veren Tüm Tuzla Halkına ve Teşkilatımın Her Bir Neferine Teşekkür Ediyorum Dedi.

Önemli Bir Referandumu Geride Bıraktıklarını Belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Konuşmasında % 50.66 EVET İle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Güçlü Bir Şekilde Destek Veren Tuzla Halkımıza, Sivil Toplum Örgütlerimize, Muhtarlarımıza, Meclis Üyelerimize AK Parti Teşkilatlarımıza Seçim Boyunca Canla Başla Çalışan ve Emeği Geçen Herkese Gönülden Teşekkür Ediyorum. Bugün Bu Toplantıyı Yapıyor Olmamız AK Parti Teşkilatları Olarak Ne Kadar Diri Olduğumuzun Kanıtıdır İfadelerini Kullandı.

ATAŞ; KİMSE FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞMASIN TÜRKİYE GİBİ TUZLA’DA BAŞARILI OLMUŞ TEŞKİLATIMIZDIR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş 5.Dönem 15. İlçe Danışma Meclisi Toplantısının Hayırlara Vesile Olmasını Dilerken Kimse Fitne Çıkarmaya Çalışmasın Türkiye Gibi Tuzla’da Başarılı Olmuş Teşkilatımızdır Hepinizi Yürekten Kutluyorum Dedi.

7 Düvele Karşı Verilen Bir Mücadelede Zaferle Çıktıklarını İfade Eden Ataş Batıda Haçlı Zihniyet Bize Saldırdı İçeride Uşakları Saldırdı Fakat Yılmadık Usanmadık Milletçe Dimdik Durduk 16 Nisanda da Mart ve Kasım 2019’a İşaret Fişeği Atıldığını ALLAH İzin Verirse 2 Mayıs Salı Günü de Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Genel Merkezde Partimize Katılacak Sizleri Davet Edemiyeceğiz Kusara Bakmayın Teşkilatlarımızı 21 Mayıs 2017 Pazar Günü Ankara Arena da Yapılacak Olağanüstü Genel Kurulumuza Davet Ediyorum Tüm Tuzla Teşkilatını Orada Görmek İstiyorum İfadelerini Kullandı.

Rehavete Kapılmak Yok Cumhurbaşkanlık Hükümet Sisteminin Yürülüğe Gireceği 3 Kasım 2019 Tarihinde Gerçekleştirilecek Olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi İçin Çalışmalara Bugünden Geçi Yok Başlıyoruz DURMAK YOK YOLA DEVAM Şeklinde Konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş % 95,80 EVET Oyu Alarak Birinci Olan Akfırat Mahallesini Başta Olmak Tüm Mahalle Başkanlarına Plaket Vererek Tebrik Etti

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.HÜDAVERDİ KUL’A ÖNEMLİ GÖREV

HIZLI YORUM YAP