DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

BAKAN ZEYBEKÇİ SANAYİCİLERE SESLENDİ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Parlamenter Sistemin Sorunlarına İlişkin “Türkiye’nin Bu Hastalıktan Kurtulması Milli Bir Meseledir. Türkiye’nin Bu Hastalıktan Kurtulması AK Parti’nin, MHP’nin, CHP’nin Meselesi Olacak Kadar Basit Değildir.” Dedi

Zeybekci, Referandum Çalışmaları Kapsamında Tuzla’daki Deri Sanayicilerine Seslendi Buradaki Konuşmasında Türkiye’nin Ekonomik Bağımsızlığının Önemine Dikkati Çeken Zeybekci, “Bir Gecede 46 Milyar Dolarlık Bankaların Batırılması ve Bu Ülkenin Yani Sizin Bizim Üzerimize Yüklenen Yük Olmasaydı Bir Gecede 7 Bin Faizleri Gördüğümüz Hazinenin Normal Borçlanmanın Üzerinde Yaklaşık 2,5-3 Kat Daha Fazla Borçlanma Dönemlerinde 635 Milyar TL’yi Ödememiş Olsaydık Nerede Olacaktık? Çok Farklı Noktalarda Olacaktık. Dünyanın 14’üncü Büyük Ekonomisi Olacaktık. Avrupada En Büyük 4’üncü Büyük Ekonomi Olacaktık.” Diye Konuştu.

Zeybekci, Geçmişte Ekonomik Krizlerde Kaybedilen Paranın Organize Sanayi Bölgelerine Verilmiş Yatırıma Dönüştürülmüş Olması Halinde Çok Daha Başka Anlam İfade Edeceğini Söyledi.

Siyasetin Fırsatçı ve Spekülatif Yöntemlere Kayabildiğini Belirten Zeybekci, “Türkiye’nin Bu Hastalıktan Kurtulması Lazım. Türkiye’nin Bu Hastalıktan Kurtulamaması MİLLİ BİR MESELEDİR. Türkiye’nin Bu Hastalıktan Kurtulması AK Parti’nin, MHP’nin, CHP’nin Meselesi Olacak Kadar Basit Değildir. Türkiye Bu Riskin Girdiği Pencereyi Kapatmak Zorundadır. Her Daim İkide Bir Dayak Yediği Bu Alandan Sıkıntı Yaşadığı Bu Alandan Kurtulmak Zorunda. Türkiye Bu Riski Ortadan Kaldıracak Bir Sistem Üretmek Zorunda Tam Bu Arifedeyiz.” Şeklinde Konuştu.

“BU MİLLİ BİR MESELEDİR”

Bakan Zeybekci Referandumdaki Seçimin Bir Parti Meselesi Olarak Görülmemesi Gerektiğini Belirterek Herhangi Bir Partiye Oy İstenmediğini Vurguladı. Zeybekci, “Şu Anda Ülkenin Geleceğini Devamlı Olarak Risk Altında Tutan Karartma İhtimali Olan Her An Yol Kazasına Götürebilecek Olan Götüren Şimdiye Kadar Yüzlerce Örneği Olan Türkiye’nin Kurgulanan Bu Kısır Sistemden Kurtulması Gerekiyor.”Dedi.

Türkiye’nin Artık Rahatlaması Gerektiğini Belirten Zeybekci, “Siz Seçimler Yaklaşırken Şunu Demelisiniz ‘Kim Gelirse Gelsin, Ülkemizin Menfaatine Olan Hayırlısı Neyse O Olsun’ Seçimlere Giderken Şundan Emin Olmalısınız ‘Seçimlerde Yüzde 50+1’i Sağlayan Garantili 5 Yıl Boyunca İktidarda Kalacak Bir Hükümet Gelecek’ Sağdan veya Soldan Önemli Değil. Bunu Sağlayan Bir Sistem Kurgulamak Zorundayız. Bu Bir MİLLİ MESELEDİR. Bu AK Partililerin Meselesi Değildir. Türkiye’de Siyasetin Normalleştiği Bir Dönem Görüleceğini Dile Getiren Zeybekci, Kim Gelirse Gelsin Yüzde 51’e Talip Olan Bu Ülkenin Tamamındaki Değerlerle Barışık Onları Kucaklayan Uzlaşıcı Bir Siyaset Anlayışıyla Türkiye’nin Siyasi Hayatına Devam Edeceğini Söyledi.

Bakan Zeybekci Konuşmasının Ardından İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kopuz Tarafından Deriye İşlenmiş Ay Yıldız Türkiye Haritası Hediye Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EKONOMİ BAKANI ZEYBEKÇİ TUZLA İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

HIZLI YORUM YAP