DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

BİRLİK SİTESİ’NDE DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

Tuzla İlçesi Postane Mahallesi’nde Bulunan Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi İle Yapılan Görüşmelerin Neticesinde Anlaşma Sağlanarak Mutlu Sona Ulaşıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi Sakinleri İle Bu Zamana Kadar Yaklaşık 17 Toplantı Gerçekleştirdik. Görüşmelerimiz Neticesinde Bütün Pürüzler Ve Yasal Süreçleri Tamamlayarak Birlik Sitesi’nde Nihayet Kentsel Dönüşüm Çalışmalarına Başlıyoruz. Orada Yaşayan Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun Diyorum. Diğer Mülkiyet Problemi Olan Siteler İle Görüşmelerimiz Devam Ediyor” Dedi.

Tuzla İlçesi Postane Mahallesi’nde Bulunan Birlik Sitesi İçin,160 Hak Sahibini İlgilendiren Kentsel Dönüşüm Çalışmaları, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi İle Yapılan Uzun Görüşmelerin Neticesinde Anlaşma Sağlanarak Tamamlandı. Anlaşma Sağlanması Üzerine Yıkılan Blokların Yerine Yenilerinin Yapımına Başlanacak. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Sitesi Sakinleri İle Bu Zamana Kadar Yaklaşık 17 Toplantı Gerçekleştirdik. Görüşmelerimiz Neticesinde Bütün Pürüzler ve Yasal Süreçler Tamamlanarak Birlik Sitesi’nde Nihayet Kentsel Dönüşüm Çalışmalarına Başlıyoruz. Orada Yaşayan Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun Diyorum. Diğer Mülkiyet Problemi Olan Siteler İle Görüşmelerimiz Devam Ediyor” Dedi.

“NİHAYET MUTLU SONA ULAŞTIK”

Yaklaşık 8 Yıldır Birlik Sitesi İle Görüşmeler Yapıldığını Belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yasal Süreçlerin Tamamlanmasıyla Artık Hiçbir Engelin Kalmadığını İfade Ederek Şunları Söyledi. “Site Yönetimi ve Sakinleri İle Beraber Yürüttüğümüz Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Yasal Süreçlerinde Tamamlanmasıyla Birlikte Nihayet Mutlu Sonla Tamamlandı. Göreve Geldiğimiz İlk Günden İtibaren, Öncelik Verdiğimiz Konulardan Bir Tanesi Her Zaman Kentsel Dönüşüm Olmuştu. Özellikle Olası İstanbul Depremi Üzerine Afet Eylem Planından İlçemizin Risk Haritalarının Hazırlanmasına, Toplanma Yerlerinin Belirlenmesinden Acil Durumlara Müdahale Edecek Ekiplerin Eğitimi İle Beraber Kentsel Dönüşüme de En Üst Seviyede Önem Vererek Sitelerimiz İçin Hızlı Çözümler Üretmeye Çalıştık.” Dedi.

“SİTE SAKİNLERİNE HAYIRLI OLSUN”

Birlik Sitesi Sakinlerine Hayırlı Olsun Dileklerini İleten Başkan Yazıcı, “Kentsel Dönüşüm Seferberliği Kapsamında İlçemizde Bulunan Planlı Alanları Maksimum Seviyeye Çıkardık. Site Yönetimleri İle Görüşmeler ve Toplantılar Yaparak Birçok Vatandaşımızın İkamet Ettiği Sitelerin Kentsel Dönüşümü İçin Hukuksal ve Yasal Zeminleri Hazırlayarak, Sitelerin Problemlerini Bir Bir Çözüme Kavuşturduk. Hep Söylediğimiz Gibi, Ortak Akılla Yönettiğimiz Şehrimizde Bu Süreci de Hep Beraber Yürüttüğümüz Özverili Çalışma ve Uzun Gayretlerden Sonra Site Sakinlerimizin Yüzünü Güldürecek Müjdeli Haber İle Nihayetlendirdik. Site Sakinlerine ve İlçemize Hayırlı Olsun” Dedi.

Birlik Sitesi Sakinleri Adına Yeni Birlik Yapı Kooperatifi Başkanı Tunay Oda, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Ekibine Desteklerinden Dolayı Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA MEHMET AKİF ERSOY FARKINDALIK PROGRAMI

HIZLI YORUM YAP