DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

SERHAT ŞEHİRLERİ DÜŞMEDEN, ALBAYRAK YERE İNMEZ!!!

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı Ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Serhat İlleri Gecesine AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Tuzla Ve Çevresinde Yaşayan Kars, Ardahan Ve Iğdırlılar Katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kars-Ardahan-Iğdırlılar Gecesi’nde Kafkas Halk Oyunları Ekipleri Tarafından Karşılandı. Yöresel Şarkıcıların Sahne Aldığı Gecede Kafkas Halk Oyunları Ekibinin Gösterisi İzleyenlerden Tam Not Aldı. Miniklerin Sergilediği Kafkas Halk Oyunları Gösterisi Misafirler Tarafından Coşkuyla Alkışlandı. Yöresel Yemekler De Gecede Tanıtıldı.

BİRBİRİMİZLE KUCAKLAŞMAYI ÖĞRENDİK

Tuzla Kars-Ardahan-Iğdırlılar Derneği Başkanı Gürbüz Eşrefoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Derneklere Verdiği Önemin Güzel Sonuçlar Ortaya Çıkardığını Söyledi. Eşrefoğlu, “Bizler Anadolu’nun Kalesi Olan Kars-Ardahan-Iğdır’dan Gelen Ve Örfümüzü, Adetlerimizi Tuzla’da Yaşatan Toplumun Neferleriyiz. Birlik Ve Beraberliğiyle Türkiye Cumhuriyetimize Örnek Olan Bir Toplumun Abidesiyiz, Bununla Gurur Duyuyoruz. Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz. Çünkü Bu Projede Doğusuyla Batısıyla, Kuzeyiyle Güneyiyle Çok Büyük Mesafeler Aldık, Birbirimizle Kucaklaşmaya Öğrendik” Dedi.

 GEÇMİŞTEN DERS ALMAYAN, GELECEKTE SÖZ SAHİBİ OLAMAZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gecede Yaptığı Konuşmada Başta Sarıkamış Harekatı Olmak Üzere Bölge Tarihi Hakkında Detaylı Bilgi Verdi. Tarihi Bilgilerin Işığında Yaşanılanları Süzgeçten Geçiren Başkan Yazıcı, “Biz Bugüne Kadar Yapmış Olduğumuz, Bundan Önce Yaptıklarımız Ve Geçmişimizle Beraber Geleceğimizi Çizmek Zorundayız. Tarih Birikimden, Tarihten Gelen Olaylardan Ders Alarak Altını Çizmek Durumundayız. Geçmişten Ders Almayan Varsa Asla Gelecekte Söz Sahibi Olamaz” Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Yüzbaşıoğulları, Derneğe Katkılarından Dolayı ve Övgü Dolu Sözlerle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Plaket Takdim Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

RUMELİLER İSTEDİ BAŞKAN YAZICI GEMİYLE DE UÇAKLA DA GİDERİZ!

HIZLI YORUM YAP