DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DA ONLİNE SATRANÇ TURNUVASI’NA YOĞUN İLGİ

ONLİNE SATRANÇ TURNUVASINDA 81 İLDEN BİN 569 KİŞİ TER DÖKTÜ

Türkiye Satranç Federasyonu ve Tuzla Belediyesi İş Birliği İle Koronavirüs Döneminin En Büyük Katılımlı Satranç Turnuvası Tuzla’da Düzenlendi. 81 İlden Bin 569 Yarışmacının Katıldığı Yarışma Online Olarak Gerçekleştirildi. Satrancın Hem Spor Hem de Zeka Oyunu Olduğunu İfade Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ‟Çok Önemsediğim Satranç, Stratejisi, Hamlesi, Planlaması, Projelendirmesi ve Çocuklara Kattığı Düşünme Kabiliyetini Çok Önemsiyorum.” Dedi.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Tuzla Belediyesi İş Birliği Koronavirüs Döneminin En Büyük Katılımcılı Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi. Yarışmaya 81 İlden Bin 569 Kişi Katıldı. Her Yıl Şelale Eğitim Parkı’nda Yüz Yüze Gerçekleştirilen Satranç Turnuvası, Bu Sene Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Online Olarak Gerçekleştirildi. Turnuvada Birinciye Akıllı Telefon, İkinciye Tablet, Üçüncüye İse Akıllı Saat Hediye Edildi. Yapılan Turnuva İle Hafta Sonu Sokağa Çıkma Kısıtlamaları Boyunca Evlerinde Kalan Vatandaşların Düşünme, Çözüm Üretme ve Strateji Geliştirme Konusunda Yeteneklerini Artırmaları Amaçlandı.

“İNŞALLAH SENEYE YÜZ YÜZE GERÇEKLEŞTİRİRİZ”

Satrancın Hem Spor Hem de Zeka Oyunu Olduğunu İfade Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,‟Bu Yıl 4’üncüsünü Gerçekleştirdiğimiz Satranç Turnuvamız Geniş Bir Katılımla Tamamlandı. Gönlümüzden Geçen İnşallah Önceki Yıllarda Olduğu Gibi Yine Gençlerimizle Bir Araya Gelerek Bu Tür Turnuvaları Bir Şölen Havasında Gerçekleştirmek. Özellikle Benim Gerçekten Çok Önemsediğim Satranç, Stratejisi, Hamlesi, Planlaması, Projelendirmesi ve Çocuklara Kattığı Düşünme Kabiliyetini Çok Önemsiyorum. Gençlerimize Satrancı Oynamalarını Tavsiye Ediyorum. Mutlaka Yavrularımızı Satranç Öğrenmeye ve Oynamaya Yönlendirmemiz Lazım. Ben Turnuvaya Katılan Tüm Sporculara, Ailelerine ve Türkiye Satranç Federasyonu’na Teşekkür Ediyorum.” Dedi.

full hd porno izle

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALI İKİ KARDEŞ OKULA GİDEBİLMEK İÇİN SOKAKLARA KORONAVİRÜS BİLGİ AFİŞİ ASIYOR

HIZLI YORUM YAP