DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • TUZLA’NIN DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİ, ÇATIŞMALARIN YAŞANDIĞI ORHANLI GİŞELERİ’NDE ANILDI

TUZLA’NIN DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİ, ÇATIŞMALARIN YAŞANDIĞI ORHANLI GİŞELERİ’NDE ANILDI

Fetö \ Pdy Terör Örgütü`nün Darbe Girişimini Püskürtmek İsteyen Tuzlalı Vatandaşlar, Cuntacılara Tem Otoyolu Orhanlı Gişeleri’nde Göğsünü Siper Etti. Darbe Girişiminin Başladığı Saatlerde Tuzla’daki Konutunda Bulunan Başbakan Binali Yıldırım’ın Canına Kastetmeyi Amaçlayan, Bölgede Stratejik Öneme Sahip Sabiha Gökçen Havaalanı’nı İşgal Etmek İsteyen Hainler, Gişelerde Önlerine Set Kuran Polis ve Vatandaşlara Kurşun Yağdırdı. Yalova’da Kamp Yapan Hava Harp Okulu Öğrencilerinin Tam Teçhizatlı Olarak İstanbul’a Girmelerini Engelleyen Olayda 1’i Polis Memuru 4 Vatandaşımız Şehit, 8’i Polis Memuru 36 Vatandaşımız Demokrasi Gazisi Oldu.

ŞEHİTLER VE GAZİLER, ÇATIŞMANIN YAŞANDIĞI YERDE ANILDI

15 Temmuz Destanı’nın 1.Yıldönümünde Tem Otoyolu Orhanlı Gişeleri’nde Şehitler ve Gaziler İçin Anma Programı Düzenlendi. Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Çatışmada Yaralanan Demokrasi Gazileri Osman Nuri Esen ve Erhan Koca İle Şehit Aileleri Katıldı. Kur’an-I Kerim Tilaveti ve Tuzla Müftüsü Aşır Durgun’un Okuduğu Dualarla Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Anıldı.

15 TEMMUZ DESTANINDAN DAHA BÜYÜK DESTAN YAZACAK SEVDALILAR VAR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Anma Programında Yaptığı Konuşmada 15 Temmuz Ruhunu Unutmayacaklarını, Unutturmayacaklarını Vurguladı. Vatan, Millet ve Bayrak Sevdalılarının Her Zaman Yeni Destanlar Yazmaya Hazır Olduğunu Belirten Başkan Yazıcı, “15 Temmuz Destanı’nın Yazıldığı Mekanlardan Bir Tanesinde Sizlerle Birlikteyiz. Bundan Sonra Üzerimize Düşen Görev 15 Temmuz Ruhunu Yaşatmak, Asla Unutmamak ve Unutturmamaktır. Bundan Sonra da Böyle Bir Kalkışma Yada Böylesine Haince Bir Girişimde Bulunacak Olanlara Her Zaman Buralarda, Bu Meydanlarda, Bu Devletin Her Karış Toprağında 15 Temmuz Destanından Daha Büyük Destan Yazacak Olan Vatan, Millet, Bayrak Sevdalılarımızın Olduğunu Her Zaman Anlatmak İçin Bir Arada Bulunacağız. O Gece Hainler Burada Engellendi ve Tuzla Merkezine Doğru Gelemediler. Burada Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Oldu. Allah Bir Daha O Günleri Bize Yaşatmasın. Şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum, Gazilerimize Şükranlarımı Sunuyor, Acil Şifalar Diliyorum. Allah’ım Bir Daha Bize O Günleri Yaşatmasın, Yaşatmaya Kalkanlara da Fırsat Vermesin” Dedi.

BİNLERCE DESTAN YAZDIK, HAİNLERE KARŞI YİNE DESTANLAR YAZARIZ

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da Konuşmasında Her Haine Karşı Milletimizin Dimdik Durmaya Hazır Olduğunu Söyledi. Kaymakam Çalışır, “Millet Olarak Tarih Boyunca Bu Aziz Milletin Canıyla, Kanıyla, Fedakarlığıyla Binlerce Destan Yazdık, Yazmaya Devam Ediyoruz. Bunun Son Örneğini de 15 Temmuz’da Hep Beraber Yazdık. İşte Bu Büyük Destanın Yazıldığı Noktalardan Birisi de Burası. Biz de Onların Hatırasını Sıcak Tutmak, Gönlümüzden Hiç Çıkarmadığımız Duyguları Mekanın Bizzat Kendisinde Taşımak Üzere Burada Bulunuyoruz. Bu Destanı Yazan Aziz Şehitlerimize Rahmet, Onların Muhterem Ailelerine Sabırlar, Gazilerimize Şifalar Diliyorum. İçimizdeki Hainler Bitmiyor, Dışarıdan Gelen Hainler Bitmiyor, Devam Edecek Ama Bu Millet 7’den 70’e Kadınıyla, Erkeğiyle Dimdik Burada. Ülkemize, Milletimize Yapılacak Her Saldırıda Bir Kez Daha Destanımız Yazar, Onları Tarihin Karanlıklarına Gömeriz.” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI REİS’İN GÖNLÜNDE YOL ALDI

HIZLI YORUM YAP